Uncategorized

Όσο νυχτώνει… πλησιάζει το σεντόνι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, νίκησε με 2-0 την Μπασακσεχίρ, προκρίθηκε στα playoff του Champions League!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σημερα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3′ ο Γκιλιέρμε “τράβηξε” ένα πολύ δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μερτ Γκιουνόκ. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι αντέδρασαν και έχασαν απανωτές ευκαιρίες, αρχικά με τον Ελιά και μετέπειτα με τον Κριβέλι που έσωσε εντυπωσιακά ο Σα. Στο 15′ ο Κριβέλι και πάλι έχασε σπουδαία ευκαιρία καθώς έκανε εντυπωσιακό τακουνάκι όμως ο Σα ήταν και πάλι εκεί! Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να χάσει ευκαιρία, με τον Βαλμπουενά όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο 35′ ο Σα έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής όταν ο Ρομπίνιο ύστερα από παράλληλη πάσα σούταρε προ κενής εστιας  όμως ο εκπληκτικός Σα έσωσε ως “απομηχανής Θεός”. Στο 42′ ο Μασούρας ήταν αυτός που πλησίασε στο γκολ όμως το μονοκόματο σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ και τρία λεπτά είχαμε το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Αρντά Τουράν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όμως και πάλι ο Θρύλος ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά και ο Βαλμπουενά με ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Το Καραϊσκάκη άρχισε να παίρνει σιγά σιγά… φωτιά καθώς ο κόσμος ωθούσε την ομάδα σε γκολ και έτσι και έγινε! Ο Βαλμπουενά έβγαλε σέντρα ο Γκερέρο έπιασε κεφαλιά, ο Γκιουνόκ έσωσε όμως στην επαναφορά ο Σεμέδο με προβολή έκανε το 1-0. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο προβάδισμα των Πειραιωτών όμως για μια ακόμη φορά ο Σα είπε όχι στο σουτ του αρχηγού της Μπασακσεχίρ, Βίσκα. Ο Σα συνέχισε να είναι φοβερός και έσωσε ξανά τον Ολυμπιακό όταν ο Τουράν έπιασε ένα πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής όμως ο Πορτογάλος έκανε για μια ακόμη φορά μια εντυπωσιακή επέμβαση! Και αφού οι Τούρκοι δεν μπορούσαν ήρθε ο Ραντζέλοβιτς μετά από μια εκπληκτική ενέργεια να κερδίσει πέναλτι και ο Γάλλος Βαλμπουενά να γράψει το 2-0 στο 78′ και τρία λεπτά μετά να παραχωρήσει τη θέση του στον Καμαρά. Κάπου εκεί είχαμε παιχνίδι κέντρου και ο Ολυμπιακός τελικλα επικράτησε με 2-0!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!