Uncategorized

Έπιασε ξανά κορυφή

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νίκη του απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με 87-80

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα αυτό. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με 3 στα 3 τρίποντα από τους Σπανούλη, Μάντζαρη και Πρίντεζη και ο Ολυμπιακός άρχισε να χτίζει διαφορά με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει στο +9, 26-17.
Στο δεύτερο τώρα δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε έναν νέο πρωραγωνιστή! Τον Κάιλ Γουίλτζερ που μπορεί αρχικά να αστόχησε έξω από τα 6.75 όμως η συνέχεια δεν ήταν ίδια και ξέσπασε με 12 πόντους βοηθώντας στο τελικό σκορ ημιχρόνου  (48-34).
Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε καθοριστικά, με την Αρμάνι να είναι πιο πιεστική και να πετυχαίνει 19 πόντους, όμως ακόμα και σε αυτήν την περίοδο το επι μέρους σκορ βρήκε τον Ολυμπιακό και πάλι μπροστά (22-19) για να κλείσει το δεκάλεπτο με 70-53.
Η αρμάνι αντέδρασε στην τέταρτη περίοδο ρίχνοντας την διαφορά κάτω από τους 10 πόντους όμως οι ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν και με καθοριστικό τρίποντο του Παπαπέτρου 35 δεύτερα πριν το φινάλε ανέβασαν και πάλι τη διαφορά στο +11 (84-73). Η Αρμάνι δεν το έβαλε κάτω και παρά το ότι έμενε λίγος χρόνος έριξε ξανά τη διαφορά στους 6 χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει κάτι παραπάνω και έτσι η αναμέτρηση βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 87-80.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!