Uncategorized

Στραβοπάτημα στην Τρίπολη

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη και ήρθε ισόπαλος με 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να ψάχνει τα πρώτα αναγνωριστικά πατήματα του και μέχρι να το καταλάβει η ομάδα του Αστέρα άρχισε να απειλεί χάνοντας την πεώρη φάση με τον Τόμπσον για να απαντήσει λίγα λεπτά αργότερα ο Πάρντο αλλά ο Αθανασιάδης έσωσε διώχνοντας σε κόρνερ. Συγκεκριμένα στο 21′ της αναμέτρησης ο Ιγκλέσιας κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ έπιασε την κεφαλιά προλαβαίνοντας στον αέρα τον Σισέ και νικώντας τον Προτό.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός άρχισε να απειλεί κυρίως με τα στημένα του Μιραλάς. Ο Πάρντο κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Βέλγος που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μιραλάς από πιο μακρινή απόσταση έκανε μια σέντρα σουτ με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατήρι και να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 38′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός κέρδισε καθαρά το πέναλτι μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Τριανταφυλλόπουλο που έπεσε με τα δύο πόδια πάνω στον Καρίμ, και ο τελευταίος το εκτέλεσε και έγραψε το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αστέρας είχε την τελευταία καλή ευκαιρία με τον Μουνάφο όμως ο Προτό έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ όπου κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει καθώς έξω από τον αγωνιστικό χώρο έγινε χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και οι ομάδες… όπως μπήκαν…βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο. Όταν η αναμέτρηση ξεκίνησε ξανά ο Όσκαρ Γκαρθία είχε αλλάξει τον Μάριν , ρίχνοντας στη θέση του τον Κώστα Φορτούνη, με τον Μάριν όντως να μην είναι και στην καλύτερη του βραδιά. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε λύσεις και δεν απειλήθηκε ιδιαίρερα κάποια από τις δύο εστίες πάρα από ένα σουτ για κάθε ομάδα, των Μιραλλάς και Μουνάφο. Ο Γκαρσία ανακάτεψε την τράπουλα στο 70′ με τον Οτζίτζα Οφόε να μπαίνει στη μάχη μετά από σχεδόν ένα μηνα με τον Πάρντο να παραχωρεί την θέση του. Αμέσως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και ο Ζιλέ έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ όμως ο Αθανασιάδης ήταν σε ετοιμότητα. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν και άλλες μεγάλες ευκαιρίες με τον Σισέ αρχικά και τον Κούτρη στη συνέχεια δίχως όμως η μπάλα να πηγαίνει προς την εστία. Ο Γκαρσία για τα τελευταία 5 λεπτά έπαιξε φουλ επίθεση καθώς βγήκε ο Σισέ και πέρασε στο ματς ο Ούρος Τζούρτζεβιτς όμως δεν άλλαξε τίπιτα και ο Ολυμπιακός έφυγε ισόπαλος με 1-1

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!