Uncategorized

Το πρωτάθλημα του δακρυγόνου (video)

Σαν σήμερα το 1991 ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενώ νικούσε 1-2 ο αγώνας διεκόπει στο 84′ και ξαναέγινε στην Ρόδο από την αρχή!!!!

Ένα πρωτάθλημα ουσιαστικά κρίθηκε σαν σήμερα καθώς ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά στην βαθμολογία, νικούσε την ΑΕΚ με 1-2 αλλά κάποιοι είχαν άλλη γνώμη!

Ηταν η 15η αγωνιστική της σεζόν 1990/91 της Α΄ εθνικής. Ο Ολυμπιακός μετά από εξαιρετική εμφάνιση προηγήθηκε 2-1 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκόρερ τους Τσιαντάκη (6΄), Τσαλουχιδη (55΄) ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Λάμπρο Γεωργιάδη (14΄). Στο 84΄ έπεσε ένα δακρυγόνο και ο αγώνας διεκόπει προσωρινά!

Η ατμόσφαιρα καθάρισε και ο διαιτητής Ζακεστίδης ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος εντός του αγωνιστικού χώρου. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ και έτσι είχαμε οριστική διακοπή. Το ματς επαναλήφθηκε 20 ημέρες αργότερα (6/2/1991) στη Ρόδο και η ΑΕΚ επικράτησε 1-0.

Ας δούμε τι είχε συμβεί για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!