Uncategorized

Δεν τους σταμάτησε κανείς!

Άλλη μια εβδομάδα τα τμήματα του ερασιτέχνη “έφεραν” στον Πειραιά μόνο νίκες, αυξάνοντας τα αήττητα σερί που διαθέτουν. Πιο αναλυτικά:

Το περασμένο Σάββατο 17/2 διεξήχθηκαν και οι τέσσερις αναμετρήσεις. Αρχικά στης 14:30 στο ΔΑΚ Γλυφάδας τα κορίτσια του Κώστα Μισά πήραν άλλη μια εύκολη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 102-56. Ακολούθως στης 17:00 οι γυναίκες του πόλο υποδέχθηκαν στο Παπαστράτειο την ομάδα της Βουλιαγμένης και την “υπέταξαν” με τελικό σκορ 9-6. Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη οι άνδρες του βόλεϊ έχασαν τα πρώτα τους σετ στο πρωτάθλημα αλλά τελικά κατάφεραν και επικράτησαν με 2-3 σετ απέναντι στον Ηρακλή. Εν συνεχεία στης 19:30 στην Κόρινθο το γυναικείο τμήμα του βόλεϊ φιλοξενήθηκε από την ομώνυμη ομάδα και την νίκησε εύκολα με 0-3 σετ αυξάνοντας το αήττητο σερί που διαθέτει. Τέλος το πρόγραμμα έκλεισε με την επικράτηση του ανδρικού χάντμπολ απέναντι στην ομάδα του Καματερού με 16-27 στης 20:00 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!