Uncategorized

Ήττα… αγνοείται

Μετά από πολλές εβδομάδες τα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν έκαναν το απόλυτο στις νίκες αφού το ένα από τα τέσσερα παιχνίδια ήρθε ισόπαλο. Φυσικά η ήττα ακόμα “αγνοείται” από τους ερυθρόλευκους.

Στο πρώτο αγώνα της φάσης των 8 της Len Euroleague τα κορίτσια του πόλο ήρθαν ισόπαλες με 10-10 απέναντι στην Κίρισι και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4 στο Ρέντη για τον επαναληπτικό. Στης 17:30 οι άνδρες του βόλεϊ πήραν μια δύσκολη νίκη στο Παπαστράτειο απέναντι στον Ηρακλή Χαλκίδας με 3-2 και συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους. Για το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου το τμήμα χάντμπολ επικράτησε του Διομήδη Άργους με 24-19 στον Πειραιά για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέλος την Κυριακή το πρωί στην Πυλαία η ομάδα του Κώστα Μισά πήρε μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ με 63-64 και συνέχισαν χωρίς ήττα στην διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!