Uncategorized

Ο δρόμος για το Βελιγράδι!

Μετά την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρ με 95-70 στο ΣΕΦ η βαθμολογία της Euroleague έχει γίνει άνω κάτω αφού πλέον αν εξαιρέσουμε την ΤΣΣΚΑ που έχει ξεφύγει στην κατάταξη, ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, η Φενέρ, ο Παναθηναϊκός και η Ζαλγκίρις διεκδικούν είσοδο στην τετράδα με τις θέσεις να είναι μόλις τρεις.

Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων προς το τέλος της κανονικής περιόδου είναι πάρα πολύ κρίσιμο αφού με ένα κακό αποτέλεσμα εντός έδρας κυρίως δύσκολα μετά θα ανατραπεί η κατάσταση.

Πιο αναλυτικά :

9/2   Ρεάλ – Ολυμπιακός
22/2   Ολυμπιακός – Βαλένθια
2/3   Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
9/3 Ολυμπιακός – Μπάμπεργκ
15/3 Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα
21/3 ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός
23/3 Ολυμπιακός – Εφές
30/3 Μάλαγα – Ολυμπιακός
6/4 Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Σίγουρα ο Θρύλος πρέπει να πάρει όλα τα παιχνίδια στην έδρα του ( Βαλένθια, Μπάμπεργκ, Μπαρτσελόνα και Εφές ) ενώ αν καταφέρει και πάρει διπλό μέσα σε Μαδρίτη και ΟΑΚΑ βάζει από κάτω του τις ομάδες αυτές.

Αμέσως μετς ακολουθεί η φάση των “8” και στις τρεις νίκες με όποια ομάδα διασταυρωθούμε (αν φυσικά όλα πάνε καλα) πάμε… Βελιγράδι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!