Uncategorized

Tο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα του ερασιτέχνη είναι αρκετά πλούσιο αφού το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν πέντε παιχνίδια, δύο από τμήματα γυναικών και τρία από τα τμήματα των ανδρών.

Αρχικά σήμερα Παρασκευή 2/2 στης 18:00 οι γυναίκες του βόλεϊ θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Κυμίνων από τουε Μακεδόνες Αξιού στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους.

Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του προγράμματος θα γίνουν το Σάββατο 3/2. Αύριο λοιπόν στης 15:30 το τμήμα του πόλο ανδρών υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Ρέντη ενώ στης 14:30 τα κορίτσια του Κώστα Μισά θα αντιμετωπίσουν στο ΔΑΚ Γλυφάδας τις Εσπερίδες για την 14η αγωνιστική. Ακολούθως στης 17:00 η ομάδα του χάντμπολ ανδρών θα φιλοξενηθεί από τον Φοίβο Συκεών στο ΔΑΚ Συκεών για την 14η επίσης αγωνιστική της διοργάνωσης του πρωταθλήματος. Τέλος στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ της Νίκης Αιγινίου και του Θρύλου στο βόλεϊ ανδρών στης 19:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!