Uncategorized

Τα σημερινά αποτελέσματα και οι αυριανοί αγώνες του Champions League

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και το τρίτο μέρος της φάσης των 16 καλύτερων ομάδων του Champions League. Φυσικά οι “προβολείς στράφηκαν” στο Μόναχο για την αναμέτρηση Μπάγερν – Μπεσίκτας και στο Λονδίνο για την παλιά μάχη που καλά κρατεί Τσέλσι – Μπαρτσελόνα. Το θέαμα; Όπως πάντα απλά εξαιρετικό.

Αρχίζοντας από την Γερμανία και το Μόναχο, η Μπάγερν επαλήθευσε τον τίτλο του φαβορί πού κατείχε αφού σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Μπεσίκτας διαλύοντας την με 5-0. Φυσικά και οι γηπεδούχοι κλείδωσαν την πρόκριση και πλέον θα πάνε χαλαρά στον επαναληπτικό της Τουρκίας που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας στην έδρα των “μπλε” ήταν ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. Φοβερή ατμόσφαιρα, χαμηλός ρυθμός στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, λίγες φάσεις και πολύ πάθος. Στο πρώτο ημίχρονο αυτή που έπρεπε με βάση τις ευκαιρίες να προηγηθεί ήταν η Τσέλσι αφού η ομάδα του Κόντε είχε δύο δοκάρια με τον Γουίλιαμ, που τελικά κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο μισό. Βέβαια αυτό δεν αρκούσε, καθώς ένα τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων επέφερε και το τελικό 1-1 που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Μπλαουγκράνα εν όψη της ρεβάνς στο Καμπ Νόου.

Η πρώτα φάση κλείνει αύριο στης 21:45 με τα παιχνίδια Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρομά και Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!