Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων για ακόμα ένα παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου ενώ θυμίζουμε ότι οι Δημήτρης Αγραβάνης και Κίμ Τιλί παραμένουν εκτός δράσης. Η κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα είναι εξαιρετικά υψηλή καθώς οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 5η θέση, δηλαδή εκτός της τετράδας που δίνει και το πλεονέκτημα εδρας στα play offs. Έτσι λοιπόν η νίκη απέναντι στην 2η της βαθμολογίας Φενέρ μοιάζει μονόδρομος αφότου αν έρθει τότε ο θρύλος θα ξανά μπαίνει στις πρώτες θέσεις ενώ αν τελικά δεν επιτευχθεί τότε θα χάσει αρκετό έδαφος εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης στον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί στης 21:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS HD 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!