Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ΠΑΣ – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται αύριο από τον ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες και θέλει να κλείσει με το καλύτερο τρόπο ένα πρωτάθλημα που πρέπει να το ξεχάσει γρήγορα.

Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε 10 παίκτες από την ακαδημία στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι και δεν αποκλείεται πολλούς από αυτούς να τους δούμε τόσο στην ενδεκάδα όσο και σαν αλλαγή. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν περιέχει κανένα ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ομάδες δεν κυνηγούν κάτι άλλα οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα ώστε να τελειώσουν με θετικό τρόπο μια κακή σεζόν. Ο αγώνας θα είναι ο τελευταίος που θα δώσει ο σύλλογος του Πειραιά χωρίς τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο Πορτογάλος αναλαμβάνει άμεσα μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στης 19:00 και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το NOVASPORTS 3 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!