Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Τρίκαλα

Ο Ολυμπιακός μετά την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση του επί της Ρεάλ με 79-80, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και φιλοξενείται σήμερα το απόγευμα από τα Τρίκαλα. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όπως και στο παιχνίδι στην Μαδρίτη θα έχει στην διάθεση του τόσο τους Κώστα Παπανικολάου και Βαγγέλη Μάντζαρη που είχαν κάποια συμπτώματα γαστρεντερίτιδας όσο και τον Ιωάννη Παπαπέτρου που πλέον έχει επανέλθει σε πλήρης ρυθμούς. Φυσικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι από τις πιο “αδιάφορες” που θα δώσει ο θρύλος αυτόν τον μήνα αφού θυμίζουμε πως το Σάββατο ακολουθεί ο τελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά συνεχίζεται ο μαραθώνιος της Euroleague στον οποίο οι Πειραιώτες πρέπει να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Ο αγώνας μεταξύ Τρικάλων και Ολυμπιακού θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Τρικάλων και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 & ΕΡΤ HD στης 18:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!