Uncategorized

Ανακοίνωση του ερασιτέχνη για όσα έχουν λάβει χώρα

Μόλις πριν λίγα λεπτά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την τοποθετείται ξανά για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τα γεγονότα που έλαβαν και λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό.
Πιο αναλυτικά αναφέρει:

“Η αιχμαλωσία του ελληνικού αθλητισμού από ανεξήγητες λογικές συνεχίζεται.

Ο Σύλλογος μας κλήθηκε δυο φορές να απολογηθεί (και τιμωρήθηκε ήδη την πρώτη από αυτές) για επεισόδια με τα οποία δεν έχει την παραμικρή σχέση και δεν θα μπορούσε να έχει, αφού δεν έλαβαν χώρα σε αθλητική εγκατάσταση που αγωνιζόταν η ομάδα μας και δεν προκύπτει από πουθενά κάποια σχέση του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς με αυτά.

Επαναλαμβάνουμε γιατί είναι δύσκολο να το συλλάβει ανθρώπινος νους ΑΥΤΟ:

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε και τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας βόλεϊ (ΕΣΑΠ) και την Πρόεδρο του δικαιοδοτικού οργάνου Βασιλική Παπαστεργίου για επεισόδια που έγιναν στο δρόμο, σε γειτονιές!

Και όχι σε γήπεδο που αγωνιζόταν ως γηπεδούχος ή ως φιλοξενούμενη κάποια ομάδα μας!

Πρέπει να είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που συμβαίνει κάτι τέτοιο και καλούμε την Πολιτεία, τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη και την Ομοσπονδία του βόλεϊ να πάρει θέση απέναντι σε αυτή την αντιμετώπιση που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και καθιστά τα σωματεία υπεύθυνα για οποιαδήποτε εκδήλωση βίας οπουδήποτε στην χώρα!

Επίσης καλούμε τον κ. Κοντονή, πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού και νυν Δικαιοσύνης να πάρει θέση για την πρωτοφανή αυτή δικαστική αντιμετώπιση-τιμωρία ενός αθλητικού Ερασιτεχνικού Σωματείου.

Αυτές οι αποφάσεις θυμίζουν άλλες εποχές και δεν θα αφήσουμε να επικρατήσουν αυτές οι λογικές. Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!