Uncategorized

“Μπλόκο” στη Ριζούπολη

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Ριζούπολη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα με τον διαιτητή της αναμέτρησεις να κάνει τα στραβά μάτια σε τουλάχιστον δύο καθαρά πέναλτι που ζήτησαν οι Πειραιώτες

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα λοιπόν έκανε ο Ολυμπιακός σήμερα στο γήπεδο της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
Συγκεκριμένα μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο ο Αλμπάνης μπήκε από την δεξιά πλευρά της επίθεσης και σούταρε νικώντας τον Προτό!
Λίγα λεπτά αργότερα και για την ακρίβεια στο 9ο λεπτό ο Διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατο πέναλτι στον Κούτρη ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και αντικαταστάθηκε από τον Χατζισαφί. Οι Πειραιώτες συνέχισαν την πίεση και σε όμκρφο σουτ του Φορτούνη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της ομάδας του Απόλλωνα. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν και άλλες όχι τόσο κλασικές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο μέρος.

Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε ούτε στην επανάληψη όταν ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τις λύσεις ούτε στις πολλές προσπάθειες των Ανσαριφάρντ, Φορτούνη και Ανδούτσου ενώ μερικά λεπτά αργότερα και η προσπάθεια του Μάριν δεν βρήκε στόχο στο 87′. Παρόλα αυτά ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα ματια σε χέρι του Κοντοέ στις καθυστερήσεις υπενθυμίζοντας για μία ακόμη φορά σε όλους μας όσα έχουμε δει φέτος από τη διαιτησία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!