Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ρίχνει την τελευταία του ζάρια σήμερα στο Κάουνας καθώς αν ηττηθεί για Τρίτη φορά στην σειρά με την Ζάλγκιρις τότε θα αποχαιρετήσει την πρόκριση και το Final Four του Βελιγραδίου.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η σημαντικότερη που έχει δώσει η ομάδα του Πειραιά μέχρι σήμερα αφού ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς είναι η συμμετοχή και στο φετινό Final Four. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουν και τους «τρελούς» Λιθουανούς. Ας μην κρυβόμαστε. Οι άνθρωποι στο game 3 είχαν δημιουργήσει μια απίστευτη ατμόσφαιρα και φαινόταν ότι βοηθούσαν κατά πολύ την ομάδα τους. Επομένως το να διαχειριστεί η ομάδα του Σφαιρόπουλου τον ρυθμό τόσο του αγώνα όσο και της εξέδρας είναι κάτι πολύ σημαντικό και ένα από τα κλειδιά της επικράτησης.

Το game 4 της σειράς ανάμεσα στην Ζάλγκιρις και τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στης 20:00 και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το NOVASPORTS 2 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!