Uncategorized

Σήμερα ήταν αποτελεσματικός!

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης επικράτησε άνετα με 4-0 του Παναιτωλικού.

Οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που σκόραρε με τον Ρομαό ύστερα από ασίστ του Κέβιν Μιραλάς.
Ο Βέλγος ήταν αυτός που μοίρασε και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού με σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη που πέτυχε το 50ο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι δεν επαναπαύτηκαν και τριπλασίασαν τα τέρματα τους λίγο πριν βγει το ημίχρονο με τον πρώτο σκόρερ της Super League τον Καρίμ Ανσαριφάρντ γστερα από όμορφη πάσα του Χατζισαφί που ξεκίνησε στο αριστερό άκρο της άμυνας, και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να σκοράρει και πάλι με τον Ανσαριφάρντ με το καλημέρα μάλιστα του νέου 45λέπτου όταν δέχτηκε όμορφη κάθετη ασίστ από τον Κώστα Φορτούνη. Από εκεί και πέρα ο Κόντης έκανε τις αλλαγές του και πήραν χρόνο συμμετοχής οι Mάρτινς, Βέργος και Ιγκόρ Σίλβα χωρία να αλλάζει κάτι στο σκορ και τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 4-0 του Παναιτωλικού!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!