Uncategorized

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 24-23 της ΑΕΚ στο Μελίνα Μερκούρη και ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο άθλημα του χάντμπολ. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν στην πρώτη τους χρόνια στην Hanball Premier επέστρεψαν από το 0-2 στο 3-2 έχοντας φοβερή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια και στην ουσία πλέον ξεκινάει μια νέα εκστρατεία για την ομάδα του Πειραιά.

Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν με συγκέντρωση στο γήπεδο με αποτέλεσμα να βρέθηκαν πίσω με 0-2. Βέβαια εν συνεχεία μέσα σε 2 λεπτά οι Πειραιώτες ισοφάρισαν σε 2-2 χάρις σε γκολ του Κανδύλα και του Τζηρά στον εφοδιασμό. Ο Έλληνας άσος είχε πολύ καλή απόδοση κυρίως επιθετικά στα πρώτα 20 λεπτά και πέτυχε αλλά δύο συνεχόμενα τέρματα δίνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του (4-3). Φοβερός επίσης ήταν και ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων ο οποίος είχε πραγματοποιήσει 8 αποκρούσεις μεταξύ των οποίων και τρία τετ α τετ. Στο 23’ το σκορ είχε εκτοξευτεί στο 11-4 με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να συνέχιζε να έπιανε τα πάντα και τον Θρύλο στην επίθεση να πέταγε φωτιές με αποτέλεσμα το γεμάτο Μελίνα Μερκούρη να είχε πάρει φωτιά. Σκορ στο πρώτο ημίχρονο το 13-7.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ βρήκε 6 γκολ σε 9 λεπτά αλλά οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο του ρυθμού και του σκορ και ήταν μπροστά με 18-13. Ωστόσο η κακή απόδοση των Πειραιωτών είχε και συνέχεια πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μείωσε σε 21-18. Ήθελε προσοχή αυτό το μέρος του παιχνιδιού καθώς βρισκόμασταν κοντά στα τελευταία 10 λεπτά όπου όλα εκεί θα κρίνονταν. Εκεί λοιπόν ο Θρύλος παρουσιάστηκε σοβαρός και έμπειρος στο να κρατήσει την υπέρ του διαφορά και τελικά επικράτησε με 24-23 κατακτώντας το νταμπλ στην πρώτη του χρονιά στο άθλημα του χάντμπολ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!