Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για το game 2 της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει το 2-0 στις νίκες ώστε να πάρει το μεγάλο προβάδισμα για την συνέχεια διατηρώντας το πλεονέκτημα της έδρας. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει και μέσα στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι με 65-75 έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία την οποία και θέλουν να εφαρμόσουν και σήμερα στον ίδιο βαθμό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλους ήταν ευχαριστημένος από την προηγούμενη αναμέτρηση της ομάδας του αλλά όπως και η ΚΑΕ έτσι και αυτός είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές. Αναμένεται λοιπόν να δούμε σε λίγες ώρες τι θα γίνει σε αυτό το κομμάτι καθώς στο ΟΑΚΑ η διαιτητές ήταν το λιγότερο εχθρικοί προς του Πειραιώτες. Τα εισιτήρια στο ΣΕΦ έχουν μειωθεί σε τριψήφιο νούμερο (ίσως και λιγότερο) για τον συγκεκριμένο αγώνα και η έδρα του Θρύλου αναμένεται να είναι καυτή για άλλη μια φορά. Όσοι πήρατε την απόφαση να ψάξετε τώρα για εισιτήριο ίσως είστε τυχεροί!

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTESPORT 4 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!