Uncategorized

Στον ημιτελικό του Mουντιάλ η Γαλλία!

Η Γαλλία πέρασε στους ημιτελικούς του Μουντιάλ της Ρωσίας καθώς επικράτησε με 2-0 της Ουρουγουάης στον πρώτο προημιτελικό. Τα γκολ για τους νικητές τα πέτυχαν οι Βαράν στο 40’ και Γκριεζμάν στο 61’.

Η Γαλλία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο και παρόλο που δεν απείλησε πολύ την εστία της Ουρουγουάης κατάφερε να προηγηθεί χάρις σε κεφάλια του Βαράν μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Γκριεζμάν (40’). Βέβαια η ομάδα από την Νότια Αμερική έχασε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 43’ καθώς μετά από κεφάλια του Κάσερες ο Λορίς έκανε μια απίθανη επέμβαση στην γωνία του κρατώντας την ομάδα του μπροστά. Σκορ στο ημίχρονο το 1-0.

Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που η Ουρουγουάη έπρεπε να βγει μπροστά δέχθηκε και άλλο γκολ καθώς μετά οι σουτ ο Γκριεζμάν ο Μουσλέρα δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή του έφυγε από τα χέρια πηγαίνοντας στο βάθος της εστίας του για το 0-2 (61’). Ακολούθως και μέχρι το φιλάνε της αναμέτρησης η Ουρουγουάη είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε όχι να βάλει γκολ αλλά ούτε καν να δημιουργήσει φάσεις με αποτέλεσμα το 0-2 να έμεινε μέχρι το τέλος και την Γαλλία να πέρασε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!