Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Αϊντχόφεν- Ολυμπιακός

Το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του δίνει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Αϊντχόφεν και θέλουν να δείξουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι με την Γκένκ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η πρώτη επί ολλανδικού εδάφους στο οποίο δεν πατήσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους. Ο λόγος για τον Ρομαό που μετακόμισε στην Γαλλία για λογαριασμό της Ρέμς, και τους Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ένγκελς που κόπηκαν από προπονητή και διοίκηση. Από εκεί και πέρα σίγουρα το προηγούμενο φιλικό ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και αυτή την στιγμή αν και σε περίοδο προετοιμασίας η ομάδα πρέπει να βγάλει μια αντίδραση στο γήπεδο. Τέλος να πούμε ότι αναμένεται να έχουμε και άλλες αναχωρήσεις από την ομάδα (όπως ο Νικολάου που το όνομα του ακούγεται πολύ τις τελευταίες ημέρες) ενώ φυσικά οι προσθήκες θα γίνουν το συντομότερο δυνατό.

Το παιχνίδι Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS 1HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!