Uncategorized

“Με έχει στιγματίσει η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού”

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπάγερν Λεβερκούζεν, Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στα κανάλια NOVASPORTS και τον Νίκο Γαβαλά μετά το φιλικό με την Γκένκ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός διεθνής παίκτης….

“Όταν έμαθα ότι η ομάδα θα αγωνιζόταν εδώ, ήθελα να έρθω δίπλα στα παιδιά. Χάρηκα που είδα όλους τους ανθρώπους που είχα να δω τόσο καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει πιο πολύ καιρό προετοιμασία και είναι λίγο πιο έτοιμη απ’ τον Ολυμπιακό, το σκορ στα φιλικά δεν μετράει, δοκιμάζονται παίκτες και συστήματα.
Αυτά τα φιλικά είναι καλό να γίνονται, είδα αρκετή ποιότητα. Με έχει στιγματίσει η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Λεβερκούζεν, δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες, να δείξουν το ταλέντο τους, είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και εύχομαι τα καλύτερα”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!