Uncategorized

Στον τελικό η Γαλλία!

Η Γαλλία επικράτησε με 1-0 του Βελγίου στον πρώτο ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Το νικητήριο γκολ για τους τρικολόρ το πέτυχε ο Ουμιτί λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

 Στο πρώτο ημίχρονο το Βέλγιο πατούσε καλύτερα στο χορτάρι και προσπαθούσε κυρίως από τις πτέρυγες να δημιουργήσει έχοντας φυσικά ως στόχο τους Λουκάκου και Φελαϊνί οι οποίοι βρισκόντουσαν συνεχώς μέσα στην περιοχή. Από την άλλη η Γαλλία αν και δεν άρχισε καλά εν συνεχεία πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Παβάρντ να βρήκε μπροστά του τον Βέλγο τερματοφύλακα σε τετ α τετ, με το 0-0 να έμεινε μέχρι το τέλος των 45λεπτων.

 Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε καλύτερα για την Γαλλία η οποία άνοιξε το σκορ στο 51’ χάρις σε κεφάλια του Ουμιτί μετά από κόρνερ του Γκριεζμάν. Από εκεί και πέρα λοιπόν οι κόκκινοι διάβολοι ήταν λογικό να ανέβαζαν περισσότερους παίκτες στην επίθεση καθώς και ήταν πίσω στο σκορ και ο χρόνος στένευε. Πρώτη ουσιαστική απειλή ήταν στο 64’ με τον Φελαϊνί να πήρε την κεφαλιά από τον Πογκμπά αλλά να έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Βέβαια άλλη καλή φάση για την ομάδα του Βελγίου δεν υπήρχε ακολούθως με αποτέλεσμα το 1-0 να παρέμεινε μέχρι τέλους και τους τρικολόρ να πέρασαν στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!