Uncategorized

Νίκη- πρόκριση μέσα στην Λουκέρνη!

Την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Europa League πήρε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε και πάλι της Λουκέρνης αυτή τη φορά με 1-3.

Ο Μάρτινς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ποντένσε, Λάζαρο, Φορτούνη και Γκερέρο.

Οι ερυθρόλευκοι μόλις στο 7′ είδαν τον Φορτούνη να μην καταφέρνει να σκοράρει καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα… Οι συμπτώσεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς το 0-1 έγινε από το κεφάλι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο όπως δηλαδή και στο πρώτο παιχνίδι. Η κεφαλιά προήλθε ύστερα από εκαιρετική ενέργεια του Ομάρ Ελαμντελαουί με τις δύο ομάφες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Οι Πειραιώτες στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν εξίσου δυνατά και κατάφεραν να κάνουν το 0-2  στο 59′ με τον Λάζαρο και πάλι (όπως και στο Καραϊσκάκης) ύστερα από κεφαλιά του Βούκσεβιτς στο δοκάρι και νέα κεφαλιά του Μιράντα που κατέληξε στον αμαρκάτιστο Λάζαρο που σκόραρε. Ο Μάρτινς αντικατέστησε τον Κώστα Φορτούνη με τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος σε πολύ ωραία προσπάθεια σούταρε, ο πορτιέρο της Λουκέρνης έσωσε προς στιγμήν όμως ο Γκερέρο σε κενή εστία έκανε το 0-3. Ο Γκερέρο στην επόμενη φάση αντικαταστάθηκε από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που επέστρεψε με τη φανέλα του Θρύλου μετά το Μουντιάλ. Ο Μάρτινς στο 72′ ολοκλήρωσε τις αλλαγές του όταν ο Τοροσίδης πέρασε στη θέση του Καμαρά. Η Λουκέρνη παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και ενώ αρχικά ο Γιαννιώτης έσωσε την εστία του, ο Ντεμασάι σούταρε και έκανε το τελικό 1-3.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τώρα τον επόμενο αντίπαλο του που θα προκύψει από τον αγώνα Μπέρλνι – Μπασακσεχίρ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!