Uncategorized

Ήττα για την Μπέρλνι

Την πρώτη της ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές γνώρισε η Μπέρνλι. Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τα play offs του Europa League ηττήθηκε μέσα στο «Turf Moor» από την Γουότφορντ με σκορ 1-3 και έδειξε κουρασμένη από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

ΜΠΕΡΝΛΙ (4-5-1): Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ, Λένον, Γκούντμουντσον, Γουντ.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν εντυπωσιακό. Η Γουότφορντ μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ χάρις σε σέντρα – ασσίστ του Ντίνι και γκολ του Γκρέι, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Μπέρνλι έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσια χάρις σε γκολ του Ταρκόφσκι με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στην ουσία και οι δύο ομάδες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα από την πρώτη τους κλασική ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο οι καλές φάσεις και από τις δύο ομάδες ήταν λιγοστές με αποτέλεσμα το 1-1 να παρέμεινε μέχρι το τέλος των πρώτων 45λεπτων.

Το δεύτερο ημίχρονο στην έδρα της Μπέρνλι ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Όπως λοιπόν στο 3’ η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ έτσι και στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μισού του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα χάρις σε γκολ του Ντίνι που έγραψε το 1-2 στο 48’. Βέβαια η ομάδα του Χολέβας δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο 50’ έκανε το 1-3 με τέρμα του Χιούζ και δυσκόλεψε πολύ το έργο της κουρασμένης Μπέρνλι. Από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι σπουδαίο και έτσι το 1-3 παρέμεινε με αποτέλεσμα η γηπεδούχος ομάδα να γνώρισε την πρώτη της ήττα φέτος στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως η Μπέρνλι τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα ώστε να βρει απέναντι της τον Ολυμπιακό στα πλαίσια των play offs του Europa League. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη 23/8 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!