Uncategorized

Διπλό μέσα στο Λουξεμβούργο ο Θρύλος!

Την πρώτη του νίκη φτάνοντας τους 4 βαθμούς στον όμιλο του, πέτυχε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Ντουντελάνζ με 0-2!

Ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε με τους Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ και Γκερέρο μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3ο λεπτό ο Φορτούνης προσπλαθησε να κρεμάσει τον πορτιέρο της Ντουντελάνζ όμως έβαλε περισσότερη δύναμη από όσο έπρεπε και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ναουέλ ήταν αυτός που δεν κατόρθωσε να σκοράρει καθώς ο Μπονεφουά έσωσε εντυπωσιακά! Το πρέσινγκ συνεζίστηκε όμως το γκολ δεν ήρθε ούτε από την προσπάθεια του Φορτούνη όπου κόντραρε και στην προσπάθεια του Γκερέρο να δώσει πάσα με τάκλιν χτύπησε άσχημα στο γόνατο υποχρεώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς σε αναγκαστική αλλαγή. Τη θέση του Ισπανού πήρε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που πέρασε στην κορυφή της επίθεσης καθώς ο Χασάν είναι επίσης τραυματίας ενώ ο Μάνος δεν είναι δηλωμένος στην Ευρωπαϊκή λίστα! Ο Λάζαρος λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22′ πήρε κεφαλιά σε σέντρα του Φορτούνη όμως η μπάλα δεν έκανε ούτε σε αυτόν τη χάρη καθώς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. 6 λεπτά αργότερα και πάλι ο Λάζαρος έκανε υπέροχη ενέργεια όμως ο γκολκίπερ της Ντουντελάνζ είπε εντυπωσιακά το “όχι”. Η ομάδα του Λουξεμβούργου απείλησε στο 30′ πρώτη φορά με τον Κουτουριέ μς την μπάλα να καταλήγει ψηλά από την εστία του Σα. Στο 42′ οι Πειραιώτες έχασαν άλλη μια τεράστια ευκαιρία όταν από σουτ του Χριατοδουλόπουλου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Ντουντελάνζ ενώ και στο 43′ πάλι ο Λάζαρος σχεδόν πεο κενης εστίας ύστερα από κεφαλιά ασίστ του Βασίλη Τοροσίδη έστειλε τη μπάλα άουτ με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται λίγο αργότερα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός δεν μπήκε τόσο δυνατά  και οι αρχικές του προσπάθειες ήταν εκτός περιοχής. Παρόλα αυτά το γκολ τελικά ήρθε και όχι από έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή αλλά από τον Βασίλη Τοροσίδη που είχε ανέβει στην εκτέλεση κόρνερ και λίγο πριν αντικατασταθεί από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 0-1! Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε όμως εκεί και έκανε άλλες δύο ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά με τους Κούτρη και Ποντένσε. Στο 76′ οι ερυθρόλευκοι έχασαν άλλη μια τεράστια φάση όταν από ασίστ του Κούτρη ο Χριστοδουλόπουλος σουτάρει και η μπάλα αφού ο Μπονεμφουά έκανε άλλη μια εκπληκτική απόκρουση, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 78′ ο Ναουέλ πέρασε εκτός με τον Νάτχο να περνά στη θέση του ολοκληρώνοντας έτσι ο Θρύλος τις αλλαγές του. Ο Ολυμπιακός όμως εκτός από τις αλλαγές κλείδωσε και το σκορ καθώς ο Ποντένσε έστρωσε εκπληκτικά στον Φορτούνη ο οποίος με όμορφο πλασέ έγραψε το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός και η Ντουντελάνζ θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σε δύο βδομάδες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!