Uncategorized

Βγήκε η ποινή του Φορτούνη

Γνωστή έγινε η ποινή που επιβλήθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο στον Κώστα Φορτούνη για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά ο Τρικαλινός επιθετικός τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο ύψους 80€.

Αναλυτικά η απόφαση :

 “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!