Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ρεάλ Μπέτις – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Ρεάλ Μπέτις στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και μετά την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο εκτός έδρας θέλει να δείξει και πάλι θετικό πρόσωπο παίρνοντας παράλληλα και αποτέλεσμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τις δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις είναι πολύ πιθανόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ να ξεκινήσει ο Φορτούνης σε θέση επιθετικού καθώς ο Γκερέρο δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90 λεπτά. Από την άλλη, στην μεσαία γραμμή προβάδισμα έχει ο Μπουχαλάκης ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και σχήμα με τρεις μέσους.

Τέλος, να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες έχουν αυτή την στιγμή 7 βαθμούς (όσους έχει και η Μίλαν που υποδέχεται την Ντουντελάνζ) ενώ η Μπέτις έχει 8 πράγμα που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς δεν θα είναι αυτό που θα κρίνει την πρόκριση για την ελληνική ομάδα.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μπέτις – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19:55 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το COSMOTESPORT 2HD. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!