Uncategorized

Όταν ο Μήτρογλου έβγαλε τα πιστόλια του.. (Video)

Ήταν 29 Νοεμβρίου του 2009 όταν ο Θρύλος κέρδιζε για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου που πέτυχε δύο γκολ!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι αλλά οι “πράσινοι” κάνουν την πρώτη τους φάση όπου ο Αντώναρος Νικοπολίδης δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει. Το “τριφύλλι” συνεχίζει να πιέζει και όλα δείχνουν ότι το ημίχρονο θα βγει στην ισοπαλία. Κανείς όμως δεν είχε υπολογίσει αυτόν τον 22χρονο παικταρά με το περίεργο κούρεμα. Ο λόγος, φυσικά, για τον “πιστολέρο” Κώστα Μήτρογλου. Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός παίρνει το προβάδισμα στο 45’+1′! Ο Μέλμπεργκ κάνει την κεφαλιά, η μπάλα καταλήγει στον Ντουντού που με ανάποδο ψαλίδι βγάζει σε θέση βολής τον Μήτρογλου ο οποίος σχεδόν εξ’ επαφής τη στέλνει στο βάθος της εστίας του Τζόρβα.. Και πιάστε τον!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά και ο Θρύλος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Συγκεκριμένα, μόλις 9 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Ζαϊρί μετά από μια ωραία κίνηση σεντράρει και ο Κωστάκης Μήτρογλου είναι πάλι εκεί! Πετυχαίνει ένα απ’ τα πιο όμορφα γκολ που έχουν ποτέ σημειωθεί με τους πελάτες. Ένα γυριστό ψαλιδάκι, με τον Τζόρβα να μην μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Έτσι απλά 2-0 και.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δείτε το βίντεο με τα highlights του αγώνα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!