Uncategorized

Θεέ μου τι πρόκριση!!!!!!

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία καθώς κέρδισε με 3-1 την Μίλαν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κάνοντας την Ευρώπη να παραμιλάει!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση καθώς πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ρέινα έσωσε για την ομάδα του την προσπάθεια του Γκερέρο που βγήκε τετ-α-τετ. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι έλεγχαν τον αγώνα όμως από το 18′ η Μίλαν ανέβασε την απόδοση της και χρειάστηκε η βοήθεια του Σα που έσωσε στις προσπάθειες των Ιγκουαΐν και Μπακαγιόκο. Στο 24′ ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Ποντένσε ενώ μετά το κόρνερ που κέρδισε χάθηκε άλλη μια σπουδαία φάση διαρκείας με τους Γκιγιέρμε και Σισέ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή ενώ η Μίλαν χτυπούσε πιο πολύ με αντεπιθέσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε ούτε όταν ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Πέπε Ρέινα έδιωξε σε κόρνερ με το ημίχρονο λίγα λεπτά μετά να ολοκληρώνεται.

Το δεύτερο ημίχρονο  ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον Ολυμπιακό να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Γιάννη Φετφατζίδη και την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Η Μίλαν απάντησε σχετικά γρήγορα καθώς στο 50′ ο Μπακαγιόκο σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Στη συνέχεια ο Γιάννης Φετφατζίδης άρχισε να γίνεται περισσότερο δραστήριος δημιουργώντας ευκαιρίες αλλά το γκολ ήρθε με δράστη τον Σισέ με κεφαλιά βάζονταα φωτιά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης! Η Μίλαν αμέσως αντέδρασε όμως οι προσπάθειες της να μη βρίσκουν στόχο! Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Φορτούνη και τον Γκερέρο και το ματς έγινε… ροντέο! Στο 70′ ο Γκιλιέρμε κατάφερε να σκοράρει (η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ζαπάτα και κρέμασε τον Ρέινα) και να γράψει το 2-0 δίνοντας σκορ πρόκρισης όμως η Μίλαν με τον Ζαπάτα μόλις 2 λεπτά μετά μείωσε το 2-1 ύστερα από κόρνερ και είχε σκορ πρόκρισης.Και όμως ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 καθώς ο Αμπάτε γκρέμισε τον Τοροσίδη που είχε περάσει στο παιχνίδι καιβκλερδισε πέναλτι με τον Κώστα Φορτούνη να νικά τον Ρέινα και να χαρίζει την πρόκριση στον Ολυμπιακό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!