Uncategorized

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα το βράδυ (19:15) από την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη για την 15η και τελευταία του πρώτου γύρου αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλει να ολοκληρώσει την χρονιά θετικά παίρνοντας την 10η νίκη του στην φετινή διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται από χθες στο μεσημέρι στην γειτονική χώρα και ο Ντέιβιντ Μπλάτ για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πλην το Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος παραμένει ακόμα εκτός. Να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες προέρχονται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα ενώ για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας κέρδισαν την Γκράν Κανάρια στο ΣΕΦ.

Από την άλλη πλευρά, η Νταρουσάφακα που είναι και πρώην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλάτ, βρίσκεται στην 16η και τελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 1-13 και σίγουρα το γεγονός ότι παίζει χωρίς άγχος την καθιστά επικίνδυνη ώστε να κάνει την ζημιά.

Η αναμέτρηση Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS 1HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!