Uncategorized

5 πράγματα που παρά τα τόσα χρόνια που πέρασαν έμειναν ίδια!

Επειδή πολλές φορές βλέπουμε όμορφα άρθρα που μας δείχνουν πως έχουν περάσει τόσα χρόνια χωρίς να το καταλάβουμε και πως έχουν αλλάξει πολλά από τότε πάμε να δούμε κάποια πράγματα που παρά τα χρόνια… δεν άλλαξαν και πολλά!

1) Αυτή είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 1986-87… Τι κι αν έχουν περάσει 33 χρόνια, εσυ μην νιώθεις μεγάλος, γιατι τα τότε νεογέννητα μέχρι τα σημερινά νεογέννητα (που είναι παιδιά των τότε νεογέννητων) δεν είδαν ποτέ τον ΠΑΟΚ να παίρνει πρωτάθλημα!

2) Εδω βλέπουμε τον Νικ Καλάθη! Ο Καλάθης τότε ήταν σε νεαρή ηλικία με πλούσια κόμη πριν από 7 χρόνια, συγκεκριμένα το 2012… 7 χρόνια μετά και ο Παναθηναϊκός έχει τα ίδια final-4 της Euroleague με τότε!

3) Ο 20χρονος τότε Σωτήρης Νίνης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού… 9 χρόνια μετά ο Νίνης πλησιάζει τα 30 αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τα ίδια πρωταθλήματα με… πριν 9 χρόνια! Σαν να μη πέρασε μια μέρα!

4) Αυτός είναι φυσικά ο Γιάννης Μπορούσης το 2005 στην ΑΕΚ. ΟΚ, πέρασαν 14 χρόνια από τότε και ο Μπουρούσης πέρασε από πολλές ομάδες όμως 14 χρόνια μετά ένα πράγμα δεν άλλαξε! Τα πρωταθλήματα της  ΑΕΚ στο Μπάσκετ.

5) Ψάξαμε να βρούμε την τελευταία φωτογραφία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς λιγκ όμως δυστυχώς δεν βρήκαμε! Μην νιώθεις γέρος γιατί από το 1992 που υπάρχει το Champions League ο ΠΑΟΚ έχει τις ίδιες συμμετοχές με τότε! Μηδέν!

Δείτε την κορυφαία απόκρουση του Αντώνη Νικοπολίδη που έχει σήμερα τα γενέθλια του ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!