Uncategorized

Μασούρας : Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα”

Στην πολιτική εφημερίδα Real News μίλησε ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, χαρακτήρισε όνειρο του την μεταγραφή του στον Θρύλο και δεν έκρυψε καθόλου τον ενθουσιασμό του.
Χαρακτηριστικά δήλωσε :
«Από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψα τη χαρά μου και την ικανοποίησή μου γι΄ αυτήν την εξέλιξη. Όπως είχα πει, κατάφερα να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρό μου, να βρίσκομαι στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία.
Μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι και, όπως κάθε παίκτης που ανήκει στο ρόστερ, έτσι κι εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά, να μαθαίνω ακόμη περισσότερο την ομάδα και το τι θέλει ο προπονητής μας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω από την πλευρά μου τον σύλλογο. Εχω όρεξη για δουλειά και ελπίζω να καταφέρουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!