Uncategorized

Οριστική δικαίωση για Λάζαρο

Οριστική δικαίωση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο καθώς ολοκληρώθηκε  και η τελευταία πράξη της υπόθεσης του.
Συγκεκριμένα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να κάνει δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του Λάζαρου και έτσι Χριστοδουλόπουλος και Ολυμπιακός είναι και επισήμως δικαιωμένοι και όλα τα άλλα ήταν… να ‘χαμε να λέγαμε!

Έτσι λοιπόν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τη δικαίωση του Λάζαρου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
-Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων: 1) την από 14/09/2018 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) την από 15/09/2108 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και 3) την από 01/10/2018 πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία « ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ». Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία».
Απορρίπτει την έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!