Uncategorized

Πέρασε εύκολα από τη Λαμία ο Θρύλος

Νικητής από την έδρα της Λαμίας έφυγε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 1-3 της ομώνυμης ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν δεν είχαμε πολλές φάσεις με την Λαμία να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα πρώτος με τον Καμαρά. Ο Ποντένσε σέντραρε, η μπάλα έφτασε στον Καμαρά ο οποίος μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Λαμία κατόρθωσε να ισοφαρίσει με τον Γκμπαγιάρα σε μία φάση που προηγήθηκε φάουλ του Μπαράλες  πάνω στον Μεριά όμως ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα με αποτέλεσμα να γίνει το 1-1! Οι ερυθρόλευκοι όμως αντέδρασαν και κατόρθωσαν να σκοράρουν δύο λεπτά αργότερα με τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος με υπεροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2. Οι Πειραιώτεε όμως δεν σταμάτησαν εκεί και σκόραραν για 3η φορά όταν ο Χασάν σκόραρε ύστερα από υπέροχο γύρισμα του Νάτχο που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Φορτούνη διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!