Uncategorized

Η τοποθέτηση του μάνατζερ του Μιλουτίνοφ

Ο μάνατζερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Δημητρόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω twitter, για το θέμα που προέκυψε με τον Μιλουτίνοφ γραφοντας:

«O Μιλουτίνοφ, όπως και κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, έχει το δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνει στην ώρα του. Το γεγονός πως σχεδόν σε κάθε ελληνικό σύλλογο, αλλά και σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό συλλόγων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων κλαμπς από τη Ευρωλίγκα, το EuroCup, το Τσάμπιονς Λιγκ, την ACB, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Ρωσία κτλ., οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή οι πληρωμές καθυστερούν εδώ και χρόνια, χωρίς εκείνοι να υψώνουν τη φωνή τους, το γεγονός πως χιλιάδες υποθέσεις κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες ή το BAT, τότε αυτό δεν σημαίνει πως όταν κάποιος απαιτεί τα χρήματα που του χρωστάνε, είναι κάτι μη φυσιολογικό. Να περιορίζουμε ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε έναν μόνο σύλλογο, είναι κάτι αστείο! Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εκατοντάδες χρόνια πίσω από το ΝΒΑ.
Ο Νίκολα έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή του συλλόγου αν θα τον κρατήσει ή όχι. Αν ο Μιλουτίνοφ παραμείνει, τότε θα δώσει το 100%, όπως πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε πριν χρόνια, όταν άλλες ομάδες δεν το έκαναν! Τόσο απλά. Όσα θα συμβούν στη συνέχεια, ως ελεύθερος παίκτης, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε σήμερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!