Uncategorized

Νίκη στην πρεμιέρα!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5′ σε σέντρα του Ραντζέλοβιτς η μπάλα βρήκε στο χέρι παίκτη του Αστέρα και δόθηκε πέναλτι. Ο Ελ Αραμπί με πανέμορφη εκτέλεση έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των Πειραιωτών για τη σεζόν 2019-20. Οι Πειραοώτες συνέχισαν εντυπωσιακά και έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Σουντανί αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι, ενώ πέτυχε και γκολ αλλά ήταν οριακά εκτεθιμένος με το ημίχρονο να λήγει υπέρ του 1-0.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε με το ίδιο στυλ και απείλησε ξανά με τον Σουντανί που ήταν υπερδραστήριος αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος του είπε “όχι”. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν και άλλη φάση με τον Σεμέδο όμως η κεφαλιά του πέρασε εκτός. Στο 65′ ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε δύο αλλαγές με τον Βαμπουενά και τον Μασούρα να μπαίνουν στις θέσεις των Σουντανί και Ραντζέλοβιτς. Τρία λεπτά μετά η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ολυμπιακό καθώς ο Ελ Αραμπί ύστερα από υπέροχο γύρισμα του Ποντένσε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Αστέρα. Όσο η μπάλα δεν έμπαινε ο Αστέρας άρχισε να το πιστεύει ότι μπορεί να “κλέψει” κάποιο θετικό αποτέλεσμα και άγγιξε το γκολ στο 80′ αλλά η μπάλα στο σουτ του Πασαλίδη πέρασε λίγο έξω με το παιχνίδι στη συνέχεια να ολοκληρώνεται χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!