Uncategorized

Iσοπαλία στο OAKA

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ, καθώς ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό με 1-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την πρώτη υποψία φάσης να ανήκει στον Παναθηναϊκό όταν ο Μεριά γύρισε δίχως δύναμη τη μπάλα προς τον Σα όμως ο Μακέντα δεν πρόλαβε και ο Πορτογάλος πορτιέρο μάζεψε. Στη συνέχεια ο Γκερέρο έκανε το πρώτο σουτ της αναμέτρησης για να απαντήσουν οι πράσινοι αλλά ο Σα να μπλόκαρε εύκολα. Τελικά οι Πειραιώτες στο 36′ άνοιξαν το σκορ όταν ύστερα από σέντρα ο Γκερέρο πόσταρε με το στήθος και με όμορφο σουτ νίκησε τον Διούδη γράφοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη πάλι ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος όταν ο Μεριά με νέο λάθος έδωσε την ευκαιρία στον Μακέντα να σκοράρει όμως ο Σα ήταν εκεί! Στο 58′ ο Γερμανός διαιτητής έδωσε πέναλτι του Σεμέδο πάνω στον Περέα με τον Μακέντα να το εκτελεί όμως ο Ζοσέ Σα έσωσε την εστία του διώχνοντας σε κόρνερ πιάνοντας το πέναλτι και κρατώντας το 0-1. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δύο αλλαγές, αρχικά ο Ραντζέλοβιτς μπήκε στη θέση του Μασούρα και ο Καμαρά σε αυτή του Βαλμπουενά. Ο Παναθηναϊκός στο 85′ απείλησε ξανά με τον Μακέντα που αν ήταν και σε θέση οφσάιντ δεν δόθηκε κάτι και τελικά παραλίγο να έμπαινε και γκολ αν δεν έσωζε ξανά ο Ζοσέ Σα. Και όμως ο Γερμανός έδωσε πέναλτι για δεύτερη φορά μέσα σε έντονες αντιδράσεις από τους ερυθρολεύκους, ο διαιτητής δεν συμβουλεύτηκε ούτε τώρα το VAR και τελικά ο Μολό ευστόχησε και έκανε το τελικό 1-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!