ΜΠΑΣΚΕΤ

Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, από τα οποία μάθαμε ως ομάδα

Ο Αμερικανός γκαρντ, Μπράντον Πολ, λίγο πριν αποχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για τη Γαλλία για τον αγώνα με την Βιλερμπάν τόνισε:

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Είχα πολύ καλή pre-season. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, από τα οποία μάθαμε ως ομάδα και τώρα είμαστε έτοιμοι να ‘βγούμε’ έτοιμοι».
Όταν ρωτήθηκε αν… ποντάρει στην έλλειψη εμπειρίας των άλλων, ξεκαθάρισε πως:
«Είναι επαγγελματίες. Θα βγουν στο παρκέ έτοιμοι να παίξουν. Είναι δεδομένο πως θα παλέψουν να προστατεύσουν την έδρα τους. Πιστεύω πως θα γίνει μάχη και πως όποια ομάδα αγωνιστεί σε αυτή την έδρα θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμη, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φύγει δυσαρεστημένη. Οπότε θα πρέπει να σιγουρευτούμε πως αυτό δεν θα συμβεί σε εμάς».
Ενώ τέλος όσον αφορά στο κλειδί της νίκης, είπε: «Πρέπει να παίξουμε επιθετικά, να δώσουμε τη μάχη μας και να μην τους επιτρέψουμε να ελέγξουν το πως θα παίξουμε εμείς. Για όσο κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θα είμαστε καλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!