ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαγωνισμός προσκλήσεων για το Ολυμπιακός – Μπάγερν

Το Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου είναι sold out, όμως η ΠΑΕ προσφέρει προσκλήσεις μέσω διαγωνισμού!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως το παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν Μονάχου είναι sold out, όμως όσοι δεν κατάφεραν να πάρουν το μαγικό χαρτάκι μπορούν μέσα από τον διαγωνισμό της ΠΑΕ στο Instagram να βρεθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μπείτε στο προφίλ στο Instagram του επίσημου Ολυμπιακού και ακολουθήστε τα βήματα όπως φαίνονται και παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League πλησιάζει! Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου με τρία απλά βήματα: 1. Follow @olympiacosfc στο Instagram! 2. Κάνε like σε αυτό το post! 3. Κάνε mention σε σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram 3 φίλους σου! Οι νικητές θα ανακοινωθούν, μετά από κλήρωση, την Παρασκευή (18/10, 12:00) με comment στο συγκεκριμένο post στο Instagram και με προσωπικό μήνυμα στα προφίλ τους. Καλή τύχη! #Olympiacos #OLYFCB #FCBayern #UCL #Tickets #Competition

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!