ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλεψε σαν Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 2-3.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά ατην αναμέτρηση, έδειξε διάθεση και στη συνέχεια η Μπάγερν άρχισε να ανεβαίνει και να βρίσκει εμπόδιο στον Ζοσέ Σα. Αυτός όμως που ευτύχησε να προηγηθεί ήταν ο Ολυμπιακός όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Τσιμίκα ο Ελ Αραμπί κέρδισε την άμυνα της Μπάγερν στον αέρα, και η καρφωτή του κεφαλιά νίκησε και τον Νόιερ που μπορεί να απέκρουσε αλλά η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή γράφοντας το 1-0 στο 23′. Οι Γερμανοί βρήκαν την απάντηση 11 λεπτά μετά όταν στην επαναφορά ύστερα από απόκρουση του Σα, ο Λεβαντόφσκι έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι πολύ καλά και πολιόρκησε την εστία της Μπάγερν, καθώς Γκιλιλερμε, Μερία και Μπουχαλάκης δεν βρήκαν στόχο! Η κλάση όμως του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε και πάλι και κόντρα στη ροή του αγώνα μετά από κόρνερ του Κοουτίνιο, ο Πολωνός σκόραρε γράφοντας το 1-2. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε εκείνο το σημείο θέλοντας να αλλάξει κάτι έβγαλε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και πέρασε τον Λοβέρα στη θέση του. Η Μπάγερν όμως δεν σταμάτησε εκεί και με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Τολίσο, οι Γερμανοί πέρασαν μπροστά με 2 γκολ διαφορά, 1-3. Δεν πέρασαν όμως 2 λεπτά και ο Γκιλιέρμε με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Νόιερ έχοντας πρώτα κοντράρει σε αμυντικό των Βαυαρών! Στο 87′ ο Ποντένσε έλανε υπέροχη ενέργεια αλλά ο Νόιερ έσωσε και στην επόμενη φάση ο Ραντζέλοβιτς μπήκε για τα τελευταία λεπτά στη θέση του Καμαρά. Οι Πειραιώτες πίεσαν μέχρι το φινάλε και παρά την τεράστια προσπάθεια, το γκολ δεν ήρθε και ηττήθηκαν με 2-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!