ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπουδαίος Θρύλος πάτησε την ΑΕΚ!

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός πάτησε την ΑΕΚ με το τελικό 2-0 να τον αδικεί!

Σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη από καπνογόνα ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πολύ δυνατά, και αν το σουτ του Καμαρά το έσωσε ο Τσιντώτας, στο 9′ δεν κατάφερε να κάνει κατι καθώς ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Σεμέδο ύστερα από ασσίστ του Σουντανί. Η ΑΕΚ λίγα λεπτά αργότερα απείλησε για πρώτη φορά όμως ο Σα ήταν εκεί για να κρατήσει το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τον Ελ Αραμπί όμως ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι του Γκιλιέρμε πολλά δευτερόλεπτα πιο πρίν κάνοντας τους πάντες να απορρήσουν με την απόφαση του αυτή! Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν πλησίασαν το γκολ με τον Σεμέδο δίχως αποτέλεσμα και έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε πάλι τον έλεγχο και με τον Ομάρ άγγιξε το 2-0 όμως ο Τσιντώτας έσωσε την ομάδα του. Η ΑΕΚ πλησίασε με τη σειρά της την ισοφάριση όμως το σουτ του Σιμάο πέρασε λίγο πάνω από το παραθυράκι του Σα. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε εκείνο το σημείο έκανε και την πρώτη του αλλαγή με τον Μασούρα να μπαίνει στη θέση του Σουντανί και λίγα λεπτά μετά ο Καμαρά σουταρε αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΚ έδιωξε σε κόρνερ. Ίδια κατάληξη είχε και στο 69′ το σουτ του ίδιου παίκτη με τον Τσιντώτα να λέει ξανά όχι. Στο 71′ ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε τη δεύτερη του αλλαγή με τον Γκερέρο να περνά στη θέση του Ελ Αραμπί. Το γκολ όμως ήρθε στο 77′ όταν ο Ποντένσε έστρωσε στον Καμαρά και αυτή τη φορά έστειλε τη μπάλα εκεί που… κοιμούνται οι αράχνες γράφοντας το 2-0! Στο 88′ ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε και την τρίτη και τελευταία αλλαγή με τον Λοβέρα να μπαίνει στη θέση του Μπουχαλάκη. Ο Γκερέρο στο 90′ δεν βρήκε στόχο και ο Θρύλος κέρδισε με 2-0 σε ένα ματς που άξιζε να βάλει πιο πολλά γκολ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!