ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Επειδή κάποιοι τα έχουν κάνει σαλάτα με τα σερί των… “αήττητων” ξεστραβωθείτε παρακαλώ και διαβάστε”

Ο Γ’ αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πόσταρε στο facebook άρθρο με το οποίο μιλά για τους αήττητους αγώνες του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για άρθρο της πολύ σπουδαίας σελίδας φίλων του Ολυμπιακού redsagainsthemachine.gr, στην οποία υπάρχουν αναλυτικά τα στοιχεία.

Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο facebook:

“Και επειδή κάποιοι τα έχουν κάνει σαλάτα με τα σερί των… “αήττητων” ξεστραβωθείτε παρακαλώ και διαβάστε…”

Με το άρθρο να αναφέρει στην αρχή του:

“Πολύς ντόρος γίνεται σχετικά με το περιβόητο σερί αήττητων αγώνων Πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, ο οποίος απειλεί φέτος να σπάσει το -ακατάρριπτο μέχρι σήμερα- ρεκόρ των 58 αήττητων αγώνων Πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Στο άρθρο αυτό θα δούμε το θέμα “αήττητο σερί” από μια άλλη σκοπιά, ώστε να αναδείξουμε για ποιο λόγο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν, είναι, και θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των αήττητων σερί στην Ελλάδα.
Κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί από κανέναν δημοσιογράφο – αθλητικογράφο – ιστορικό ποδοσφαίρου κλπ, είναι ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί εδώ και δεκαετίες ένα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ αήττητο σερί από τους 58 αγώνες που αναφέρονται, και συγκεκριμένα το νούμερο ανέρχεται στο απίστευτο σερί των 68(!) αγώνων χωρίς ήττα, το οποίο δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και κανείς, καθώς σε αυτό συμπεριλαμβάνονται αγώνες από ΟΛΕΣ τις εν Ελλάδι διοργανώσεις και όχι μόνο του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, εκτός από τα ρεκόρ αήττητων σερί αγώνων που διατηρεί έως σήμερα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσον αφορά το Πρωτάθλημα αλλά και γενικότερα τις εν Ελλάδι διοργανώσεις, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διατηρεί και το απόλυτο ρεκόρ αήττητων σερί αγώνων ΚΑΙ στο Κύπελλο Ελλάδος, κάτι το οποίο δεν έχει αναφέρει ποτέ κανείς.

Διαβάστε αναλυτικά με όλες τις λεπτομέρειες το εν λόγω άρθρο πατώντας στον σύνδεσμο: http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/191109/ta-rekor-aittiton-seri-toy-podosfairikoy-olympiakoy-stin-ellada

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!