ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από το 2008 έχει να κερδίσει ελληνική ομάδα,εκτός του Ολυμπιακού, σε ομίλους του Champions League!

Εντάξει δεν έχουν περάσει και 20 χρόνια…

Μόνο…12 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που άλλη ελληνική ομάδα, πλην του Ολυμπιακού, είχε κερδίσει στο επίπεδο του Champions League σε όμιλο της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ήταν 2008 όταν ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο Champions League και κέρδισε για τελευταία φορά…

Φυσικά ο ΠΑΟ όπως και η ΑΕΚ ξανά αγωνίστηκαν στο Champions League (σε ομίλους) μετά το 2008 και ο ένας (το 2010) πήρε 1 πόντο και ο άλλος (το 2018)… ΜΗΔΕΝ.

Φυσικά υπήρχαν και χρονιές στη συνέχεια, που δεν κατάφεραν ΠΟΤΕ να περάσουν τα προκριματικά και να βρεθούν στους ομίλους, όπως για παράδειγμα το 2011 που ο Παναθηναϊκός ήταν…¨άτυχος¨ και κληρώθηκε με το μεγαθήριο την… Οντένσε και τον πέταξε έξω νικώντας τον μάλιστα μέσα στην έδρα του δεχόμενος… 4 γκολ! Άλλες χρονιές τον άφησαν έξω επίσης τα μεγαθήρια, Μάλαγα, Σταντάρ Λιέγης και Κλαμπ Μπρίζ (2012-2014-2015).

Φυσικά στον ΠΑΟΚ δεν γίνετε να αναφερθούμε καν καθώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ Champions League ώστε να κάνει νίκη εκεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!