ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό! Χωρίς κόσμο με ΑΕΛ και ΠΑΟ!

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες στην προσπάθεια με κάθε μέσο να στερήσουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού και έτσι παρέμεινε η τιμωρία για τους «ερυθρόλευκους» των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί τόσο με την ΑΕΛ όσο και με τον Παναθηναϊκό δίχως κόσμο και θα πληρώσει και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο!

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

“Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!