ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στο Καραϊσκάκης!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει διαιτησία και ΠΑΟΚ καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1

Ο Ολυμπιακός αν και μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση δεν απείλησε με κάποια κλασική ευκαιρία πέρα από ένα σουτ του Γκιλιέρμε και ένα γυριστό ανάποδο ψαλίδι του Βαλμπουενά. Παρόλα αυτά αυτός που ευτύχησε να προηγηθει ηταν ο ΠΑΟΚ που ύστερα από εκτέλεσε φάουλ ο Ίνγκασον τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Σεμέδο, ο Σα έκανε μια ασταθής απόκρουση και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Ολυμπιακου γράφοντας το 0-1. Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά μάταια με ένανα διαιτητή που χάρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Μπίσεσβαρ, και παρά την καθυστερηση που έκανε ο Ζίβκοβιτς (ως τραυματίας) δόθηκε μόλις 1 λεπτό καθυστερήσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο 40′ μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή όταν τη θέση του Μασούρα πήρε ο Σουντανί γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε αντροπή του Ποντένσε όμως ο διαιτητής δείχνοντας της διαθέσης του, δεν έδωσε τίποτα! Μάλιστα δεν πήγε καν στο VAR σε μία φάση που ήταν ολοκάθαρη! Το ίδιο όμως δεν έγινε λίγα λεπτά μετά όταν ναι πάλι ο Ποντένσε ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Βαλμπουενά από τα 11 βήματα έκανε το 1-1. Κατά την εκτέλεση ομως ένισωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Γκερέρο. Ο Σουντανί στο 69′ με κεφαλιά άγγιξε το 2-1 και δεν ήταν η μόνη φάση. Το ίδιο έγινε και με τα σουτ των Γκερέρο, Καμαρά και Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό να μη βρίσκει στόχο τον διαιτητή να κάνει όργια και τις δύο ομάδες να φεύγουν ισόπαλες 1-1

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!