ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλόμαθε στα ανύπαρκτα πέναλτι ο ΠΑΟ στο Καραϊσκάκης (Video)

Για μία ακόμη φορά πήγαμε να γίνουμε μάρτυρες “ανύπαρκτων” πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Μόνο από το 2016 και μετά ο Παναθηναϊκός έχει πάρει 2 πέναλτι (στο Γεώργιος Καραϊσκάκης) που δεν ήταν, και φέτος ήθελε να συνεχίσει την παράδοση του!

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα δύο πέναλτι που αναφέρουμε (2016 και 2018) δεν δόθηκαν από ξένους διαιτητές αλλά από Έλληνες, όπως και προχθές ο Έλληνας διαιτητής στο VAR, Σιδηρόπουλος, έστελνε διαρκώς τον ξένο διαιτητή εκεί, με τον διαιτητή να μη δίνει τίποτα (δικαίως)

Το 2016, ήταν πάλι ο Σιδηρόπουλος όταν και έδωσε πέναλτι που ούτε οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν το πίστευαν! Δείτε το βίντεο όπου στο 2:30 ο Μποτία παίρνει καθαρά την ταυτότητα του Βιγιαφάνιες αλλά ο… κορυφαίος έδωσε πέναλτι.

https://www.youtube.com/watch?v=xnGCp-7jb-8

Και αν αυτό έγινε τη σεζόν 2016-17, την αμέσως επόμενη, 2017-18, ο Ευαγγέλου δίνει πέναλτι εκτός περιοχής! 2 στα 2 λοιπόν! Τα λόγια φυσικά είναι περιττά αλλά στην Ελλάδα όλοι θα λένε για τον Παπουτσέλη… Γιατί; Γιατί έτσι τους συμφέρει! Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι στο 3:25

Φτάσαμε λοιπόν στη φετινή χρονιά όπου ο Παναθηναϊκός καλομαθημένος με τα πέναλτι ζητάει… δύο! Ο Ελληνας του VAR , Σιδηρόπουλος, στέλνει τον ξένο διαιτητή να το δει, όμως ο ξένος ρεφ, φυσικά και δεν δίνει κάτι, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να τονίζει πως όντως δεν είναι ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ! Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=dS58bDD1ClE

Φυσικά δεν πάμε πιο παλιά, σε εποχές Καλλόπουλου, αλλά και αυτά αρκούν νομίζω!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!