ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το ματς που όλοι θα ήθελαν να ξαναπαίξουν (Video)

Ήταν 17 Μαρτίου του 1999, όταν ο Ολυμπιακός φτάνει πιο κοντά από ποτέ στους “4” του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το 2-1 στο Ντελλε Άλπι, θέλουν νίκη με σκορ τουλάχιστον με 1-0 για να πάνε στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Απέναντι τους η Γιουβέντους, των Ζινεντίν Ζινταν, Έντγκαρντ Ντάβιτς και Φίλιππο Ινζάγκι και πολλών άλλων αστέρων.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς σκοράρει νωρίς μετά από σέντρα του Γρηγόρη Γεωργάτου και το ΟΑΚΑ παίρνει φωτιά! Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος σε όλο το ματς όμως ο αέρας θα προδώσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και η μπάλα θα πάρει μια περίεργη τροχιά που τελικά θα καταλήξει στον Κόντε και θα σκοράρει.

Κατά καιρούς, λίγα χρόνια μετά, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε ποδοσφαιριστές της τότε ομάδας του Ολυμπιακού, για το ποιο ματς θα ήθελαν στην καριέρα τους να ξαναπαίξουν και να προσπαθήσουν να αλλάξουν κάτι σε αυτό, η απάντηση ήταν από τους περισσότερους, το παιχνίδι αυτό! Διότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε την πρόκριση στον ημιτελικό και ποιος ξέρει… 2 βήματα έμεναν για τον τελικό της Βαρκελώνης.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!