ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: “Oι επαναλαμβανόμενες σοβαρές και αβάσιμες δυσφημιστικές τοποθετήσεις του κ. Γιαννακόπουλου δεν θα γίνουν ανεκτές”

Με ανακοίνωση τους οι ομάδες με τα δεκαετή συμβόλαια (πλην του ΠΑΟ φυσικά και με τον Ολυμπιακό μέσα σε αυτές ) υπέγραψαν την παρακάτω ανακοίνωση:

“Υπό το φως των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δέκα αδειοδοτημένες ομάδες επιθυμούν να εκφράσουν τα εξής:

Και οι δέκα ομάδες, χωρίς εξαίρεση, πίστεψαν στο συλλογικό έργο της Ευρωλίγκας και συνεχίζουν να το πιστεύουν.

Οι ομάδες παραμένουν ενωμένες και δυνατές μαζί, έχοντας επιτύχει χάρη σε αυτήν την ενότητα.

Η θετική εξέλιξη της Ευρωλίγκας τα τελευταία 20 χρόνια, και ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, ενίσχυσε αυτήν την πεποίθηση και την αποφασιστικότητα αυτού του ομίλου να συνεχίσει να στηρίζεται στην επιτυχία του και να φέρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο επόμενο επίπεδο. Αυτή η ανάπτυξη ήταν εξαιρετική όσον αφορά την προσέγγιση, την ευαισθητοποίηση και την παρακολούθηση της Ευρωλίγκας, αλλά και σχετικά με τα οικονομικά γύρω της. Αυτό έχει προσελκύσει πολλούς επιχειρηματικούς εταίρους στο οικοσύστημα της Ευρωλίγκας, οι οποίοι βλέπουν την ιδιοκτησία ως το τέλειο εργαλείο για να αυξήσουν την ανάπτυξη των οργανισμών τους.

Από το 2000 οι αδειοδοτημένοι σύλλογοι της Ευρωλίγκας έχουν καθιερώσει τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας. Αυτά περιλαμβάνουν οικονομικές, κανονιστικές, διαφανείς, πειθαρχικές και λειτουργικές πτυχές, για να αναφέρουμε μόνο εκείνες που έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση. Τέτοια πρότυπα διακυβέρνησης μπορούν να συγκριθούν μόνο με εκείνα των καλύτερων αθλητικών οργανισμών στον κόσμο.

Η Ευρωλίγκα, σύμφωνα με κάθε προβολή και ανάλυση, συνεχίζει να απολαμβάνει τεράστιες δυνατότητες για μελλοντική ανάπτυξη. Οι σύλλογοι παραμένουν απόλυτα αποφασισμένοι να συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να φέρουν το ευρωπαϊκό συλλογικό επαγγελματικό μπάσκετ στο επόμενο επίπεδο και να παραδώσουν την υψηλότερης ποιότητας διοργάνωση στην ήπειρο σε ένα συνεχώς αυξανόμενο όγκο φιλάθλων.

Όλοι οι σύλλογοι εκφράζουν τη σταθερή επιθυμία τους για τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει στην πορεία του στην Ευρωλίγκα, επειδή ο σύλλογος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της επιχείρησης τα τελευταία 19 χρόνια. Ωστόσο, οι επαναλαμβανόμενες σοβαρές και αβάσιμες δυσφημιστικές τοποθετήσεις του κ. Γιαννακόπουλου δεν θα γίνουν ανεκτές. Οι σύλλογοι θα αναλάβουν οποιαδήποτε ενέργεια κρίνουν αναγκαία για την προστασία της φήμης και της ακεραιότητας των συλλογικών και ατομικών ιδιοκτησιών τους, και για να διασφαλίσουν ότι ο σύλλογος συμμορφώνεται πλήρως με κάθε υποχρέωση που έχει δεσμευτεί ως μέλος του ομίλου.

Την ανακοίνωση υπογράφουν όλες οι ομάδες με 10ετή συμβόλαιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!