ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνετο πέρασμα από το Βικελίδης

Άλλη μια νίκη για τα play off της Super League πανηγύρισε σήμερα ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε με 2-4 εκτός έδρας του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και είχε οριζίντιο δοκάρι μετά από εξαιρετική ενέργεια ρου Βασίλη Τοροσίδη. Ο Άρης ισοφάρισε στα δοκάρια με τον Φετφατζίδη όταν ύστερα από σέντρα δεν κατάφερε να σκοράρει στο πλασέ που έκανε καθώς ο Σισέ είχε μόλις αλειώσει την τροχιά της μπάλας, μπερδεύοντας τον Έλληνα Διεθνή. Ο Ολυμπιακός πάντως βρήκε τα δίχτυα αρχικά με τον Μασούρα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους διπλασίασε τα γκολ του με τον Χασάν ύστερα από εξαιρετικό τελείωμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε όπως τελείωσε το πρώτο βάζοντας γκολ. Σκόρερ και πάλι ο Μασούρας μετά από ασσίστ του Τοροσίδη, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Ο Άρης παρόλα αυτά κατόρθωσε να μειώσει με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Γιάννη Φετφατζίδη, όταν σε σουτ που δοκίμασε η μπάλα βρήκε πάνω στον Σισέ και μπέρδεψε τον Αλεν γράφοντας έτσι το 1-3. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκειμένα σρο 65′ ο Χασάν κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο παίκτη να το εκτελεί και να γράφει το 1-4. Το παιχνίδι όσον αφορά όμως τα γκολ δεν τελειώσε εκεί καθώς ο Άρης μείωσε στο τελικό 2-4 με όμορφη κεφαλιά ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν ο Τζολάκης και ο Ξενιτίδης. Δείτε τα highlights ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!