ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το σήκωσαν και οι άντρες στο πόλο!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 19-5 του ΑΝΟ Γλυφάδας στην αναμέτρηση της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής. Λίγες ημέρες μετά την μαθηματική εξασφάλιση του 34ου και 8ου διαδοχικού πρωταθλήματος  και 18ου νταμπλ, ο Θρύλος πανηγύρισε την 21η νίκη του σε 22 αγώνες στο πρωτάθλημα, το οποίο κατακτάει αήττητος για 6η φορά τα τελευταία 8 χρόνια και 8ή συνολικά στην τεράστια ιστορία του.  

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Κολυμβητήριο της  Γλυφάδας, απονεμήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή της σεζόν 2019-2020 στους αήττητους νταμπλούχους.
Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός έκαμψε με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση της ομάδας της Γλυφάδας. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 7-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 3-1, έφτασαν στο 10-3 στη συμπλήρωση του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Θρύλος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση με 19-5..
Τα οκτάλεπτα: 2-7, 1-3, 1-5, 2-4
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Σύρμας, Τζελάκης, Παπούκας, Μαυρωτάς, Πουρός, Περόπουλος 1, Μπραϊμης 1, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 2, Κότσκαρ 1, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 3, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 1, Δαλμάρας, Ιπ. Χαλυβόπουλος 1, Α. Χαλυβόπουλος 3

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!